Home Links Winkels Contact

Bare Bones

Een 3D rollende bal doolhof met een bot-achtige matrix in een heldere kubus. piraat pocket puzzel. Bereik de schat door het doolhof op te lossen

Een piraten kist spoelde onlangs aan met een nooit eerder vertoonde met de hand gesneden puzzel. Het houtsnijwerk op de kist geven aan dat de puzzel een 3D-doolhof kaart door de grotten op het eiland Dragon Fang, waar de enorme schat van het piratenschip Black Lion is verborgen. U opent de kist alleen te vinden die in het hoofdgedeelte van het doolhof lijkt weggevreten naar de "Bare Bones." Gelukkig, er is een duidelijk geval in de kist als goed, en een kleine gekleurde bal die u zullen helpen u begeleiden. De bal past in het doolhof aan de ronde opening van de grot doolhof in de hoek van de kubus. Het doolhof glijdt dan in de heldere zaak, het is een perfecte pasvorm. Schuif de stevige koffer met zijn kostbare kaart in uw zak. De vraag is, kun je het mysterie oplossen van dit doolhof en vind de schat? Het houtsnijwerk op de kist laat zien dat je doel wordt weergegeven als een nieuwe ronde ring met de overblijfselen van een "X" langs de grens.

Om daar te komen, rolt de bal langs de beenderen van het doolhof te proberen om de schat te bereiken. Uw bal kan reizen omhoog, omlaag, naar voren en achteren, poort (links) en stuurboord (rechts) om te reizen door het doolhof. De heldere muren kunt u gemakkelijk precies zien waar je bent in het doolhof, en die richtingen kunnen vervolgens worden geprobeerd, maar het krijgen van er is moeilijker dan het lijkt. Argggh, zijn er tal van "Bones" slim geplaatst langs de tunnels te struikelen elke onoplettende piraten en ze van het bereiken van de schat te houden. Deze kunnen misleiden of dompelen u onder in een diepe kuil.

De "X Marks the Spot" waar uw schat is gevonden. Als u bij de schat die u nog niet klaar maatje! Je moet veilig terug te keren naar de ingang van de grot. Hoewel op hun hoede zijn, zijn er nieuwe gevaren op de weg terug, en vele piraten hebben nog nooit hun weg gevonden naar buiten. De ware dappersten onder ons kan opnieuw in te voeren om te zien of ze kunnen de schat terug te vinden, dit keer, sneller!

Succes Maatjes!


Moeilijkheidsgraad: 3

Weblink


Ontwerper: Winter, Steve (USA)

Prijs: €10-20
Verkrijgbaar bij:

Geef u naam en e-mail adres en ik mail u zo snel mogelijk een link naar de oplossing.