Home Links Winkels Contact

Rubik Slide (Elektronische Puzzel)

Rubiks Slide is een elektronsiche puzzel. De puzzel bestaat uit 2 delen. Het bovenste deel van de puzzel kun je een stukje naar links of rechts draaien, naar boven of naar beneden schuiven. Als je het beweegbare deel los laat komt het weer terug in de startpositie.
Door de draai beweging draaien de gekleurde vakjes over de buitenrand van de puzzel, door de schuif beweging zullen de gekleurde vakjes naar boven of naar beneden bewegen.

Doel: de opgave is om door draaien en schuiven de gekleurde vlakjes op de juiste plek te krijgen. Door op een knopje te drukken komt de opdracht te voorschijn, laat je het knopje los dan kun je weer verder proberen de puzzel op te lossen. Heb je de oplossing gevonden dan laat de puzzel een muziekje horen.

How To Rubiks Slide

Spelmogelijkheden: Je kunt de Rubik's Slide op twee manieren gebruiken.

Vrij Spel: hierbij probeer je zoveel mogelijk puzzels op te lossen. De puzzel slaat het aantal opgeloste puzzels op. Door op een knopje te drukken hoor je dat aantal.
Bliksemronde: nu probeer je 10 puzzels op te lossen voordat de tijd om is.

Instelbaar niveau: Na het aanzetten van de puzzel kun je het niveau instellen door het beweegbare deel naar boven of beneden te schuiven. Oplichtende vlakjes laten het niveau zijn. Er zijn drie niveaus makkelijk, normaal en moeilijk. Een elektronische stem verteld je welk niveau je hebt gekozen!

Geluiden: De puzzel maakt allerlei geluiden. Het geluidsniveau is instelbaar. Het is mogelijk het geluid helemaal uit te zetten. Dat kan prettig zijn voor je omgeving!


Moeilijkheidsgraad: 4

Weblink


Prijs: €20-40
Verkrijgbaar bij:
Pientere Puzzels, Eindhoven Jolie, Eindhoven De Kubuswinkel, Lekkerkerk
Geef u naam en e-mail adres en ik mail u zo snel mogelijk een link naar de oplossing.